OSTEOPATHIE PAARDEN

Het functioneren van het paarden lichaam.

Het bijzondere van paardenosteopathie is het effect wat het heeft op het functioneren van heel het paard. Het volledig handmatig checken van je paard op blokkades en disfunctie leiden tot een gerichte behandeling. Door jarenlange ervaring en gedegen opleiding word het paard grondig onderzocht. We doen niet zomaar wat, want het resultaat van ons werk wat we verrichten kunnen we monitoren via thermografie. Dus u ziet het resultaat.
U moet begrijpen als er een probleem wordt geconstateerd bij uw paard dit probleem meestal al een tijdje aanwezig is in het lichaam. Dit hoeft een paard niet altijd van in het begin te laten zien. Willen we dit probleem gaan oplossen via osteopathie dan zullen we gedegen te werk moeten gaan en niet tevreden zijn met een tijdelijk verbetering. We gaan voor een langetermijnoplossing en bekijken daarom ook wat de oorzaak is van het ontstane probleem om dit in de toekomst te voorkomen, preventie noemen we dat.

VOLG ONS!

Op ons Nieuwsblog maar ook op Twitter, Facebook, Instagram en Youtube! Meldt u hieronder aan voor nieuws per e-mail. … Inspiratie in uw mailbox!

NIEUWS BLOG